Autocar Stuttgart-Campulung, rezervare bilet pe ruta Campulung-Stuttgart

transport-stuttgart

 Cateva motive pentru a opta pentru oferta de transport international de persoane realizata prin curse de autocar Stuttgart-Campulung, pregatita de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ? O rezervare bilet pe ruta Campulung-Stuttgart va transforma in protagonistii unui itinerariu romano-german de traditie, realizat in conditii de exceptie de catre compania cu cea mai puternica cultura in istoria calatoriilor europene de aceasta maniera, executate de un personal profesionist si de un parc auto modern. Se adauga faptul ca plecari Stuttgart se realizeaza dupa un program consecvent, in conditii de siguranta si eficienta, destinatia acestui sejur fiind una dintre cele mai importante metropole germane, capitala a tinutului Baden-Wurttemberg, lider al pietei industriale si tehnologice dominata de brandurile Benz, Bosch si Porche, fiind totodata si cel mai verde oras al Europei.

De fapt, « Noua inima  Europei », asa cum este numit Stuttgart, este destinatia rutelor Stuttgart-Campulung, extinse pana la poalele muntilor Padurea Neagra, din miezul regiunilor viticole germane. Prin cursele Campulung –Stuttgart va apropiati de hibridul istoric romano-german, avand oportunitatea de a vizita, printre multele regiuni castelane,  Castelul Hohenzollern, situat la cca 80 de km in sudul centrului metropoloei, situat chiar pe un munte de 855 de metri langa Hechigen.

transport-persoane-Wangen-im-Allgäu

Oras al swabilor, Stuttgart, asumat in dialectul specific ca Schturget sau Schtuagerd, cucereste in spiritul boem al constructiilor si specificului antropic si natural deopotriva: de la gradinile si parcurile generoase la asezarile de origine romana din Cannstatt, unul dintre cele mai vechi castele este cel al regiunii ononime, fondat inainte de batalia de la Lechfeld, condusa de Ducele Liudolf de Swabia.

Pentru a lua la cunostinta de forul cultural german, bilete de autocar Stuttgart-Campulung va stau la dispozitie in oferta de transport de persoane a Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Avand o traditie de secole si aflandu-se in centrul uneia din cele 13 regiuni de viticultura oficiale ale Germaniei (Weinanbaugebiet), Stuttgart isi mentine grandoarea in planul arhitecturii urbane prin alura pietelor dezvoltate ca puncte de agrement si de marketing deopotriva. Incepand dіn coltul de sud-vest, Schillerplatz este inconjurata de Stiftskirche, cladirea Fruchtkasten, Prinzenbau (care gazduieste Baden-Württemberg, Ministerul Justitiei, Altes Kanzlei (Cancelaria Veche) si Altes Schloss (Vechiul castel). Astfel, principala piata din sud-vestul metropolei aminteste spiritul meditativ si romantic al orasului german, dedicat lui Schiller.

Stuttgart constituie destinatia ideala pentru aceia dintre dumneavoastra care fie ca turisti, fie in interes de serviciu, calatoresc rapid si consecvent catre Germania, bucurandu-se un protocol elevat de oferte expuse pe  site-ul oficial al companiei noastre.  Acum, paleta noastra de transport s-a diversificat prin inaugurarea biletelor in regim last minut Stuttgart-Campulung, pe care le puteti rezerva  accesand pagina formular de rezervare online.

Compania SC. Armin Mayer Reisen este partenerul dumneavoastra ideal de calatorie pana in Stuttgart. Un autocar Stuttgart-Campulung va conduce intr-un sejur romano-german de elita. Va uram drum bun, multumindu-va pentru alegerea facuta !

Rezervari Online

Nu exista comentarii

Fi sociabil comenteaza si voteaza!

Cabinet Avocat Bucuresti