Muzeul Mercedes-Benz

transport-persoane-Wangen-im-Allgäu

Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart aduce 120 de ani de istorie auto la viata. Cele 1500 de exponate, inclusive 160 de vehicule, ilustreaza evolutia si dezvoltarea automobilelor.

Printre exponatele fascinante, se include si primul automobil Daimler din 1886 si legendarul automobile “Silver Arrow” sau “papamobil” care transporta pe Papa Ioan Paul al II-lea.

Muzeul Mercedes-Benz este alcatuit din 1800 de geamuri triunghiulare unice. Arhitectura cladirii a fost proiectata pentru a reflecta scopul muzeului, care doreste nu doar sa prezinte istoria marcii Mercedes-Benz, dar si a deschide noi perspective pentru viitor.

Arhitectii olandezi Ben van Berkel si Caroline Bos abordeaza un design unic, contemporan. In interiorul cladirii este reprezentata spirala ADN-ului uman. Aceasta spirala permite doua ture circulare diferite in interiorul muzeului.

Cele doua ture circulare relateaza istoria marcii Mercedes-Benz intr-un fel de calatorie prin timp, de la inceputul aparitiei autoturismelor pana in prezent.

Muzeul Mercedes-Benz atrage anual mii de vizitatori, iar firmele de transport persoane din tara si din strainatate efectueaza curse regulate de autocare cu destinatia Stuttgart, asigurand vizitatorilor conditiile optime de siguranta si confort.

Rezervari Online

Nu exista comentarii

Fi sociabil comenteaza si voteaza!

Cabinet Avocat Bucuresti