Orasul Stuttgart

transport-persoane-18

Orasul Stuttgart este capital tinutului german Baden-Wurttemberg. Cu peste 590.000 de locuitori, este cel mai mare oras al tinutului. Este al saselea oras ca dimensiune din Germania.

Stuttgart se alfa la aproximativ o ora distant de muntii Padurea Neagra si este strabatut de raul Neckar.

Orasul Stuttgart si regiunea sa metropolitan (Regiunea Stuttgart, formata din orasele Tubingen, Reutlingen, Heilbronn si imprejurimile lor) este unul din cele mai renumite orase din Germania, in mod special datorita importantei sale economice, culturale si administrative.

Stuttgart este considerat de multi ca fiind punctul de plecare a industriei de automobile la nivel mondial. Mercedez – Benz, Maybach si Porsche sunt toate produse in orasul Stuttgart si in imprejurimile orasului.

transport-persoane-Rottweil

Regiunea Stuttgart are in present cea mai mare organizatie academica de stiinte si cercetare din Germania.

Orasul Stuttgart se afla pe locul 30 la nivel mondial in cea ce priveste calitatea vietii, si pe locul 7 in Germania. Pentru inovatiile economice si sociale, orasul a fost clasat pe locul 11 la nivel global, pe locul 2 in Germania, dupa Hamburg si pe locul 7 in Europa, din cele 256 de orase participante.

Stuttgart este unul dintre orasele germane cu cele mai multe spatii verzi, numeroase parcuri, gradini si cafenele, oferind locuri extraordinare de petrecere a timpului liber. Orasul are, de asemenea, o gama larga de evenimente si festivaluri.

Este un oras care merita vazut, plin de viata, cu o istorie nemaipomenita, avand multe locuri turistice care atrag milioane de vizitatori din toate colturile lumii.

Anual, firmele de transport persoane efectueaza curse regulate, aducand turisti din tara si din afara tarii, dornici de a cunoaste trecutul si prezentul orasului Stuttgart.

Rezervari Online

Nu exista comentarii

Fi sociabil comenteaza si voteaza!

Cabinet Avocat Bucuresti