Wilhelma

transport-persoane-Roth-bei-Nürnberg

Wilhelma (gradina zoologica-botanica) din Stuttgart a fost idea regelui Wilhelm I. Wurttemberg care a dat ordin celui de-al 19-lea architect, Karl-Ludwig Zanth, de a creea o casa si o gradina de relaxare si distractie, puse la dispozitia vizitatorilor regelui, in anul 1880.

Dupa distrugerea lor in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cladirea si gradina au fost restaurate si dezvoltatea pentru a devein o gradina zoological si botanica.

Astazi, cu peste 10.000 de animale, reprezentand aproape 1000 de specii, Wilhelma este una dintre cele mai populate gradini zoologice din Germania. Gradina zoological Wilhelma se bucura de aprecieri la nivel mondial.

Wilhelma gazduieste, de asemenea, nenumarate specii de plante. Este una dintr cele mai mari gradini botanice din Europa, cu aproximativ 5.000 de plante, tinute in gradina botanica Wilhelma.

Frumusetea gradinii Wilhelma din Stuttgart aduce annual milioane de vizitatori din toate colturile lumii.

Datorita firmelor de transport persoane care efectueaza curse regulate de autocare din tara si din afara tarii cu destinatia Stuttgart, este asigurat transportul turistilor in conditii optime de siguranta si confort.

Rezervari Online

Nu exista comentarii

Fi sociabil comenteaza si voteaza!

Cabinet Avocat Bucuresti